Voorbereiding Conservatorium

Voorbereiding Conservatorium

Al meer dan tien jaar weten muzikanten met aspiraties om een MBO of HBO muziekopleiding te volgen, de weg te vinden naar mijn lespraktijk.

We hebben het over opleidingen zoals het Conservatorium (HBO), waarvan ons land er meerdere kent, de Herman Brood Academie (MBO), de Nederlandse Pop Academie (MBO), de Rockacademie (HBO), de opleidingen Artiest Muziek (MBO).

In de regios Noord-West Veluwe en Flevoland is het de go-to lespraktijk voor dit doel.

Je wordt klaargestoomd voor het scherpe toelatingsexamen van het Conservatorium, wat bestaat uit een praktijkexamen (voorspelen) en een theorieexamen (algemene muziekleer, harmonieleer en solfège).

EarMaster
Het is aan te raden (maar niet verplicht) om het jaar voorafgaand aan het toelatingsexamen, maar beter nog de voorafgaande 2 jaar, minimaal 1 uur wekelijks les te nemen en waar mogelijk minimaal 3 uur dagelijks te reserveren voor de aanloop naar de toelating, om maximaal voorbereid te zijn voor de vrij strenge toelatingseisen. Met leslocaties in Ermelo en Zeewolde zijn we uitstekend bereikbaar vanuit voor muziekliefhebbers uit Ermelo, Garderen, Stroe, Elspeet, Uddel, Harderwijk, Hierden, Nunspeet, Elburg, 't Harde, Putten, Nijkerk, Voorthuizen, Barneveld, Veenendaal, Amersfoort, Zeewolde, Wolderwijd en zelfs Lelystad en Almere, en de gehele regio Noordwest Veluwe en Flevoland.
 

Stuur een berichtje over deze lessen: